Ζανζιβάρη
Ντόχα

8 ημέρες / 1.345€-1.450€

(5Ν) Zanzibar

(2N) Doha

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι πτήσεις, οι μεταφορές, ξεναγήσεις ΠΡΙΒΕ, ξενοδοχεία 4* και 5* με προσωπικότητα και με τις καλύτερες κριτικές, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

* Η διάρκεια  του ταξιδιού είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ και είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας μας ,ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα του προορισμού .Είμαστε όμως ευέλικτοι να σας παρουσιάσουμε το ταξίδι που  επιθυμείτε, στα μέτρα σας, επειδή ακριβώς τα ταξίδια γίνονται μόνο για εσάς, προσαρμοσμένα απόλυτα στις επιθυμίες σας.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων / βίζες.

Για τον προορισμό

Ζανζιβάρη

Η εξωτική ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ είναι μείγμα αραβικής αρχιτεκτονικής και αφρικάνικης κουλτούρας.

Γνωστή για το δουλεμπόριο και την καλλιέργεια του γαρύφαλλου, έγινε η πρωτεύουσα του Σουλτάνου που μετέφερε την έδρα του από το ΟΜΑΝ στην ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ (1840).

Η Πέτρινη πόλη (Stone Town) με τα στενά δαιδαλώδη δρομάκια, τις λεπτοδουλεμένες ξυλόγλυπτες εξώθυρες των πολυκαιρισμένων πέτρινων σπιτιών, τα γραφικά παζάρια, τα ανατολίτικα χαμάμ, τα ωραία τζάμια και το διάχυτο άρωμα της κανέλας, του γαρύφαλλου και του μοσχοκάρυδου.

Ξενοδοχεία Zanzibar

GREEN TURACO (STONE TOWN)

MAKUTI

MAMAMAPAMBO

SAE VIEW LODGE

PONGWE BAY

MCHANGA

THE SEYYIDA (STONE TOWN)

JAFFERJI HOUSE (STONE TOWN)

DOUBLE TREE HILTON

VILLA KIVA

MARAFIKI

UZURI VILLA

WHITE DREAM

SUNSHINE MARINE LODGE

UPENDO

ORA MY BLUE

KARAFUU

Doha

Η λαμπερή πρωτεύουσα του πάμπλουτου Qatar Επιβλητικό σκηνικό από ουρανοξύστες που καθημερινά αλλάζουν το προφίλ της πόλης, αποτελεί σήμερα την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη πόλη στη γη και μια από τις 5 πλουσιότερες.

Το FIFA 2022 WORLD CUP ενισχύει την πολυσχιδή ανάπτυξή της.

Η χλιδή και η πολυτέλεια είναι διάχυτες παντού με το εντυπωσιακό φαντασμαγορικό SOUQ (ΑΓΟΡΑ) WAQIF, το πανέμορφο παγκόσμιας εμβέλειας Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης και το ΚΑΤΑΡΑ που είναι ένα πολιτιστικό κέντρο (KATARA CULTURAL CENTER).

Ξενοδοχεία Doha

SOUK WAQIF BOUTIQUE HOTELS

SOUK AL WAKRA

AL NAJADA

LA CIGALE

DUSIT DOHA

ALWADI M GALLERY

THE WESTIN DOHA

MARRIOTT MARQUISE

GRAND HYATT

INTERCONTINENTAL THE CITY