Γαλλική Πολυνησία

13 ημέρες / 3.200-3.300

(2N) Tahiti

(3N) Bora Bora

(2N) Moorea ή (2Ν) Ηua Hine

(3N) Sydney ή (3N) Los Angeles

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι μεταφορές, ξεναγήσεις πριβέ, τα ξενοδοχεία είναι 4 & 5 ΑΣΤΕΡΩΝ με κριτικές εξαιρετικές. Η Εμπειρία και η κριτική άλλων πελατών είναι ένας σημαντικός δείκτης για την επιλογή της διανυκτέρευσης.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων / βίζες

Για τον προορισμό

BORA BORA

Περισσότερο από νησί, τα BORA BORA είναι ένας μύθος που διατηρείται χάρη στην υπέροχη ομορφιά τους. Βρίσκονται 240 χιλιόμετρα (150 μίλια) Βορειοδυτικά της ΤΑΪΤΗ και ανήκει στα Leeward islands.

Το κύριο νησί με 4.500 κατοίκους βρίσκεται στο κέντρο μιας πολύχρωμης Lagoon που περιβάλλεται από ένα προστατευτικό «περιδέραιο» από κοράλλια.

Ακόμη είναι γνωστό για το επιβλητικό και πολυφωτογραφημένο ηφαίστειο OTEMANU.

Μικρά νησάκια με φοινικόδεντρα και κατάλευκες ακτές περιβάλλουν την κεντρική lagoon από τις πιο όμορφες lagoons στον κόσμο.

Ξενοδοχεία Bora Bora

MAITAI

CONRAD

INTERCONTINENTAL LA MOANA

SOFITEL

MERIDIEN

INTERCONTINENTAL THALASSO

ST. REGIS

FOUR SEASONS

TAHITI

Η ΤΑΪΤΗ είναι το πιο κοσμοπολίτικο νησί της Γαλλικής Πολυνησίας με πολλά καταστήματα, ποικιλία εστιατορίων και το μόνο που διαθέτει νυχτερινή διασκέδαση. Απολαύστε το γύρο του νησιού με επίσκεψη στη λίμνη ΒΑΪΧΙΡΙΑ. Επίσκεψη σε διάφορα αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία, όπως το Μουσείο της ΤΑΪΤΗΣ, το Μουσείο των Κοχυλιών, το Μουσείο της Μαύρης Πέρλας, το Ενυδρείο, το Μουσείο Γκωγκέν.

Ξενοδοχεία Tahiti

PEARL BEACH RESORT

INTERCONTINENTAL

MOOREA

ΜΟΟΡΕΑ είναι το πιο όμορφο νησί του συμπλέγματος, που ξεχωρίζει για τα τοπία, τις όμορφες ακρογιαλιές και τον ήρεμο ρυθμό του.
Επισκεφτείτε το καλλιτεχνικό χωριό του νησιού ΜΟΟΡΕΑ. Γενικά απολαύστε όλες τις παραλίες των νησιών με τα τυρκουάζ νερά. Χορέψτε όλους τους τοπικούς χορούς.

Ξενοδοχεία Moorea

INTERCONTINENTAL

MANAVA

HUAHINE

175 χιλιόμετρα Βορειοδυτικά της ΤΑΙΤΗ βρίσκεται το νησί HUAHINE που στην τοπική διάλεκτο σημαίνει άνδρας – γυναίκα. Δύο νησιά ενωμένα με μια στενή λωρίδα γεμάτα από εμπειρίες για να εξευρενήσετε τον Πολυνησιακό τρόπο ζωής. Με αυτοκίνητο θα βρείτε μικρά χωριά, φυτείες τροπικών φρούτων και τοπικές αγορές με σουβενίρς και χειροτεχνήματα.

Ξενοδοχεία Huahine

LE MAHANA

MAITAI LAPITA VILLAGE