Μαϊάμι – Μπαχάμες

11 ημέρες / 1.800-1.900

(5N) Miami

(4N)  Bahamas

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι μεταφορές, ξεναγήσεις πριβέ, τα ξενοδοχεία είναι 4 & 5 ΑΣΤΕΡΩΝ με κριτικές εξαιρετικές. Η Εμπειρία και η κριτική άλλων πελατών είναι ένας σημαντικός δείκτης για την επιλογή της διανυκτέρευσης.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων / βίζες

Για τον προορισμό

Miami

To Miami είναι η global city η παγκόσμια πόλη με κοσμοπολίτικο αέρα και σημαντικό κέντρο στην οικονομία (όλες οι διεθνείς τράπεζες εδρεύουν εδώ) με εμπόριο, κουλτούρα, μόδα, τέχνες films (universal studios), studios τηλεοπτικών σταθμών και διαρκή διασκέδαση.

Το Miami είναι η cruise capital of the world. Υποδέχεται τον μεγαλύτερο όγκο κρουαζιεροπλοίων στον κόσμο.

Προικισμένη με ήμερο, γλυκό κλίμα όλο το χρόνο και απαράμιλλη προσπέλαση στις νοτιότερες ακτές της Αμερικής προσελκύει όλων των ειδών τουρίστες για τουρισμό όλο το χρόνο.

Ξενοδοχεία Miami

FOUR POINTS SHERATON

HYATT HOUSE AIRPIORT

COURTYARD MARRIOTT DOWN TOWN

WYNDHAM MIAMI BAY HARBOR

EL PASEO

STAY URBANICATHE MERIDIAN

THE MARLIN

SIXTY 80 MIAMI BEACH

DREAM SOUTH BEACH

THE GATES SOUTH BEACH

NATIONAL

LOWES

Bahamas

700 νησιά μόλις 50 μίλια από τη ζώνη της Florida.

Το αρχιπέλαγος από 2000 κοραλλιογενή νησάκια είναι μια οικολογική όαση με τα καθαρότερα νερά του πλανήτη. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των κατοίκων, η πολύχρωμη ιστορία τους και η καθημερινή ζωή είναι ένα πανηγύρι τελετουργιών.

Το «New Providence» με πρωτεύουσα το Nassau, συγκεντρώνει τις διεθνείς πτήσεις με glamour ατμόσφαιρα. Το «Grand Bahama» Island είναι μια αξέχαστη ανάμιξη από ιστορικά στοιχεία, μοντέρνες attractions και οικολογικές περιπλανήσεις.

Τα «Out» Islands παρέχουν εκπληκτικές ακτές και dive centers. Είναι τα κρυμμένα διαμάντια που δίνουν μια εικόνα ενός απλού – πρωτόγονου τρόπου ζωής.

Ξενοδοχεία Bahamas

SLS BAHA MAR

WARWICK PARADISE

THE ROYAL AT ATLANTIS

GRAND HYATT BAHA MAR