Το πρακτορείο με τις ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ PRIVE εκδρομές
σ’ όλο τον πλανήτη ακόμη και για 2 άτομα!

Το Sunflight είναι το τουριστικό γραφείο που πρώτο προώθησε τους εξωτικούς προορισμούς: μεγάλα πολιτιστικά υπερατλαντικά ταξίδια και μακρινά  εξωτικά γαμήλια!

Για πρώτη φορά έδωσε το Sunflight την δυνατότητα για εξωτικές αναχωρήσεις από την Θεσσαλονίκη!

 

Πίσω από τις δυναμικές προσπάθειες & πάντα στην πρώτη γραμμή η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΗ, αρχιτέκτων.

Μέλος της ΙΑΤΑ από το 1981 και δημιούργημα του Χρήστου Παπαϊωάννου, οικονομολόγου κατ’εξοχήν τουριστανθρώπου, μεταλαμπάδευσε το πνεύμα του τουρισμού στην σύζυγό του Μαρία Β. Σούλη, αρχιτέκτονα, αρχαιολόγο που δυναμικά εκτόξευσε την εταιρεία. Η Μαρία, ‘Μυρτάλη’ έχει την καταγωγή της από την πανύψηλη Πίνδο (Σαμαρίνα) με ρίζες από τα φύλλα των Βλάχων (από τη φύση τους νομαδικός λαός – μέχρι πρότινος η μετακίνηση ήταν τρόπος ζωής για τους Βλάχους).

Τα ταξίδια, η αναζήτηση του καινούριου, η περιπέτεια, η συγκίνηση του πρωτόγονου, η πολυποίκιλη επικοινωνία, η κοινωνία του αυθεντικού, η μεταλλαγή σε κάτι διαφορετικό, ο έρωτας για το πέταγμα, το λαμπρό, το φωτισμένο, το διαυγές, η ανιδιοτελής γνώση, η κρυστάλλινη συγκίνηση για το καινούριο, το σύνδρομο του Οδυσσέα.

Μέσα στα τελευταία 40 έτη έχουμε αναπτύξει ένα οργανωμένο δίκτυο εκδρομών σε ανεξερεύνητες περιοχές και μακρινούς προορισμούς που παρέχουν πλήθος συγκινήσεων στους ταξιδιώτες ώστε να απολαύσουν το ταξίδι των ονείρων τους με πλήρη συνοδεία από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που τους περιμένουν στο αεροδρόμιο και με mini Bus, με υδροπλάνα, με τρένα, με speed Boats, τους γνωρίζουν τη χώρα τους, σύμφωνα με ένα πρόγραμμα που γίνεται στα μέτρα τους (έχοντας υπολογίσει την κατηγορία των ξενοδοχείων, τη διάρκεια του ταξιδιού, τα ειδικά τους ενδιαφέροντα). Πριβέ εκδρομές ακόμα και για 2 άτομα. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και δύο άτομα μπορούν να υλοποιήσουν το όνειρο τους για τον πιο δύσκολο προορισμό.

Το γραφείο μας ποτέ δεν επεδίωξε να προωθήσει τις fast εκδρομικές λύσεις, δηλαδή τυποποιημένες αναχωρήσεις σε συγκεκριμένα διεθνή ξενοδοχεία, απρόσωπα, μεγάλα και χωρίς προσωπικότητα. Την εποχή που διάγουμε της απόλυτης παγκοσμιοποίησης, της ομοιομορφίας, της μαζικότητας, εμείς προτείνουμε την διαφοροποίηση, την καινοτομία, την ικανοποίηση των ιδιαίτερων ενδιαφερόντων γούστων και επιλογών.

Δεν επιζητούν όλοι οι άνθρωποι μόνο διακοπές, relax σε ένα κοσμικό ξενοδοχείο. Η χαρά και η ξεκούραση βρίσκεται στην εκπλήρωση των ιδιαίτερων αναγκών τους που μπορεί να είναι ιστορικοί, πολιτιστικοί, αρχαιολογικοί, περιπετειώδεις, φυσιολατρικοί, φυσιοδιφικοί, φωτογραφικές αποστολές, βιντεοσκοπήσεις ή ειδικές μορφές κούρας, relax και αποτοξίνωσης. Επιπλέον, η αναζήτηση των λιγοστών φυλών που διατηρούν έντονες αξιοπρόσεκτες παραδόσεις ή τελείως εξειδικευμένων αθλητικών προτιμήσεων, όπως diving, trekking…

Mε την συμβολή του SUNFLIGHT αποκτούν οι συμμετέχοντες πρωτόγνωρες εμπειρίες γνωρίζοντας παραδοσιακούς λαούς και φυλές μακρινών τόπων. Έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν: