Γενικές Ταξιδιωτικές Οδηγίες!

· ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ: Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα διαβατήριά σας είναι σε ισχύ για 6 μήνες από την άφιξή σας στον προορισμό σας και όλα τα στοιχεία είναι σωστά και σε συνάφεια με τα εισιτήριά σας. όταν ταξιδεύετε καλό είναι να έχετε μαζί σας 2 έγχρωμες φωτογραφίες διαβατηρίου και φωτοτυπίες από σημαντικά έγγραφα.

· VISA/ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: Ενημερωθείτε εάν χρειάζεται VISA ή εμβολιασμός.

· ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ: Συνάλλαγμα συμφέρει να κάνετε στο αεροδρόμιο με την άφιξή σας ή σε ανταλλακτήρια. Αποφύγετε συναλλαγές με τα ξενοδοχεία, επίσης μέσω ΑΤΜ (υπάρχουν παντού) με την κάρτα ανάληψης πέρνετε κατευθείαν το τοπικό νόμισμα.

· ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Καλείτε στην Ελλάδα ως εξής: 0030-2310 280500 (που είναι το τηλέφωνο του γραφείου μας) ή αντίστοιχα 0030-6955668685 (που είναι το κινητό του γραφείου μας)

· ΔΙΑΜΟΝΗ: Στο ξενοδοχείο το CHECK IN γίνεται μετά τις 14:00 και το CKECK OUT πριν τις 12:00. Να έχετε πάντα μαζί σας κάρτες των ξενοδοχείων που διαμένετε.

· TAX FREE: Στις αγορές σας σε μεγάλα εμπορικά κέντρα να ζητάτε να συμπληρώσετε το έντυπο αφορολόγητων (TAX FREE). Στο αεροδρόμιο υπάρχει ένα τμήμα που λέγεται TAX FREE. Εκεί παρουσιάζεται το έντυπο αφορολόγητων με το διαβατήριό σας και σας γίνεται η επιστροφή του Φ.Π.Α.

· ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ: Έχετε πάντοτε μαζί σας ένα μπουφάν ή ένα ζακετάκι καθώς ο κλιματισμός στα αεροπλάνα, στα πούλμαν και στους κλειστούς χώρους είναι συνήθως δυνατός.

· ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ: Πάντα προβαίνει σε προκράτηση θέσεων όταν οι εταιρίες το επιτρέπουν.

· ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ: Από τον έλεγχο χειραποσκευών αεροδρομίου καμία συσκευασία υγρών δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 100ml, διαφορετικά θα την κρατήσουν.