ΚΥΡΓΙΣΤΑΝ (ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ )
Πολιτιστικό και πεζοπορικό ταξίδι , ενα ορεινό ανάγλυφο ,με την υπέροχη φύση ,όπως το φαράγγι Fairy Tale (Παραμυθένιο Φαράγγι) με το δάσος των πέτρινων όγκων, σήμα κατατεθέν της Κεντρ. Ασίας ,από τις πλέον άγνωστες και απομεμακρυσμένες περιοχές του πλανήτη.
Θαυμαστό θέαμα, χαρακτηριστικό του τρόπου ζωής της περιοχής αυτής ειναι οι αετοί που μεγαλώνουν από νεοσσοί με τους ανθρώπους που έχουν την τέχνη να τους εκπαιδεύουν γενία με γενια με παράδοση αιώνων.

ΚΥΡΓΙΣΤΑΝ (ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ )
Πολιτιστικό και πεζοπορικό ταξίδι , ενα ορεινό ανάγλυφο ,με την υπέροχη φύση ,όπως το φαράγγι Fairy Tale (Παραμυθένιο Φαράγγι) με το δάσος των πέτρινων όγκων, σήμα κατατεθέν της Κεντρ. Ασίας ,από τις πλέον άγνωστες και απομεμακρυσμένες περιοχές του πλανήτη.
Θαυμαστό θέαμα, χαρακτηριστικό του τρόπου ζωής της περιοχής αυτής ειναι οι αετοί που μεγαλώνουν από νεοσσοί με τους ανθρώπους που έχουν την τέχνη να τους εκπαιδεύουν γενία με γενια με παράδοση αιώνων.

NAMIBIA – BOTSWANA

 H Μαρία Σούλη επισκέφθηκε την Αφρική

Ναμίμπια και Μποτσουάνα τον Απρίλιο

 

 

Ξυπνά και αφυπνίζει μνήμες αφρικανικές, δυνατές, αυτός ο συνδυασμός .

Μοναδικά φουτουριστικά σκηνικά των ερήμων, αιωνόβια δέντρα, αρχέγονοι πληθυσμοί,                      Δέλτα ποταμών,  υδροβιότοποι,

άγριες φυσικές ομορφιές σε απίστευτα εθνικά πάρκα όχι τουριστικοποιημένα ακόμη..

 

NAMIBIA BOTSWANA

ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ , ΔΥΝΑΤΕΣΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ .

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΦΟΥΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΩΝ  ΕΡΗΜΩΝ  ,ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΔΡΑ , ΑΡΧΕΓΟΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ , ΔΕΛΤΑ ΠΟΤΑΜΩΝ ,ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΙ,

ΑΓΡΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΟΧΙ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ..

ΑΛΓΕΡΙΑ

 H Μαρία Σούλη

με το fatsabook και τον Κώστα Μάντζιο!!

επισκέφθηκαν την Αλγερία 

Η ιδιόρρυθμη συνύπαρξη πολλών διαφορετικών μεταξύ τους πολιτισμών. Η παράκτια λωρίδα απο τις πιο εξευρωπαiσμένες ζώνες ολης της  Αφρικής kαι ο «βαθύς νότος» όπου οι άθρωποι ζούν όπως στη βιβλική εποχή .     

Η θρησκευτική σιωπή της πανάρχαιης πεντάπολης Μζαμπ. Η αιματηρή διαδικασία αποαποικιοποίησης. Οι PIEDS NOIRS και η αλγερινή σύρραξη. Η προσπάθειες του Μπουμεντιέν να συμβιβάσει τον μαρξισμό με τον ισλαμισμό .

Ένα αυθεντικό ταξίδι!

ΚΥΡΓΙΣΤΑΝ  

 (ΣΤΑ ΒΑΘΗ  ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΑΣΙΑΣ) 

Πολιτιστικό και πεζοπορικό ταξίδι  , ενα ορεινό ανάγλυφο ,με την υπέροχη φύση ,όπως το φαράγγι Fairy Tale (Παραμυθένιο Φαράγγι) με το δάσος των πέτρινων όγκων,σήμα κατατεθέν της Κεντρ. Ασίας ,από τις πλέον άγνωστες και απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη.

Θαυμαστό θέαμα, χαρακτηριστικό του τρόπου ζωής της περιοχής αυτής ειναι οι  αετοί που  μεγαλώνουν από νεοσσοί με τους ανθρώπους που έχουν την τέχνη να τους εκπαιδεύουν γενία με γενια με παράδοση αιώνων.

 

 

 

 

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΗ  στις 16 με 19 Mαρτίου  επισκέφθηκε την Καππαδοκία παρέα με    το fatsabook και τον Κώστα Μάντζιο!!

Ένας τόπος παραμύθι!

Η μυστηριώδης παραμυθένια γη της Καππαδοκίας,αιώνες τώρα μαγνητίζει κατακτητές και επισκέπτες.

Η περίτεχνη εδαφική της ιδιαιτερότητα οφείλεται σε πληθώρα ηφαιστειακών εκρήξεων, που έλαβαν χώρα εκατομμύρια χρόνια πριν και δημιούργησαν αυτό το μοναδικό ανάγλυφο.

Οι φημισμένες υπόσκαφες σπηλιές της Καππαδοκίας πρωτοκατοικήθηκαν από ανθρώπους της νεολιθικής εποχής, για να αποτελέσουν στη συνέχεια, αιώνες αργότερα, το καταφύγιο χιλιάδων κυνηγημένων χριστιανών, που έζησαν σε αυτές δημιουργώντας μνημεία ενός ξεχωριστού θρησκευτικού πολιτισμού.

 

 

 

 

Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΗ επισκέφθηκε το ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ,

ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ ! 

Είναι ένας ολόκληρος κόσμος , φιλήσυχος, άγνωστος για το ευρύ κοινό, απεξαρτοποιημένος από το σοβιετισμό και
τον ακραίο μουσουλμανισμό.
Ο Ταμερλάνος έβαλε την σφραγίδα του στην αρχιτεκτονική κληρονομιά της ΣΑΜΑΡΚΑΝΔΗΣ,
ΜΠΟΥΧΑΡΑΣ … πόλεις – σταθμοί του δρόμου του Μεταξιού.

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Η ΕΣΧΑΤΗ (το σημερινό KHUZAND του  TATZIKISTAN ) με το εξαιρετικό μουσείο αφιερωμένο
στον δικό μας ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.

ΚΗΙVA: πόλη στα σύνορα με το  Τατζικιστάν ,παλαιό κέντρο των καραβανιών που ένωναν ανατολή με δύση στον ονομαζόμενο δρόμο του Μεταξιού.

To Sunflight και η Μαρία Σούλη …ταξίδευσαν στην “ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ”.

Στις 8-19 Νοεμβρίου ταξίδεψε σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη της γης.
Την
  ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ  και ακόμη Νοτιότερα, δίπλα στην Ανταρκτική την ΓΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ
“‘TIERRA DEL FUEGO’”
Το ταξίδι περιελάμβανε 3 νύκτες στο Β.τμήμα της Χιλής, στην έρημο
 ATACAMA.
Το πιο ξηρό και άνυδρο μέρος της γης.
 SAN PEDRO DE ATACAMA με τους εκπληκτικούς θερμοπίδακες μέσα από ηφαιστειακή γη, και την κοιλάδα της Σελήνης.Μετά από πολύωρες πτήσεις μέσω της πρωτεύουσας SANTIAGO με τους αγαπημένους ανθρώπους της, άφιξη στην Παταγονία  της Χιλής, PUERTO NATALES (Torres del Paine) με τα παγόβουνα.
Το φινετσάτο και ελιτίστικο
 EL KALAFATE (της Αργεντινής) με κορυφαίο high light το PERITO MORENO τον τεράστιο 5 χιλιομέτρων παγετόνα που σας κόβει την ανάσα η συγκεκριμένη θέα του, ανάμεσα σε αλεπούδες, και μόνο η ιδέα σχεδόν κατοικίδιες.
Τελευτάιος σταθμός η
 USHUAIA το ακροτελεύτιο σημείο της γης FINO DEL MUNDO που της γης της Φώκιας που ατενίζει την ανταρκτική μέσα από αναρίθμητους πιγκουίνους, είναι από μόνο του δυνατό σημείο αναφοράς.
Πέρασμα από το αισθησιακό και πάντα ελκυστικό
 BUENOS AIRES με τα ζευγάρια να λικνίζονται στο ρυθμό του tango.
Ταξίδι από τα ακριβότερα της γης, για φυσιολάτρες, ανήσυχους ταξιδιώτες με οικολογικές ευαισθησίες.

Το Sunflight Travel συμμετείχε στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού Κίνας!

Η Μαρία Σούλη από το SUNFLIGHT ήταν η επίσημη προσκεκλημένη από τον Οργανισμό Τουρισμού της Κίνας
και συμμετείχε στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στην πόλη 
CHENGDU
της επαρχίας 
SI TSUAN ( 15.000.000 κατοίκοι). Στην έκθεση συμμετείχαν αποστολές πρακτόρων από όλα
τα μέρη της γης όπου από την Ελλάδα είχαμε την τιμή να είμαστε το μοναδικό πρακτορείο.
Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε το πάρκο με τα 
Panda, σήμα κατατεθέν των Ολυμπιακών Αγώνων
της Κίνας του 2008, εξαιρετικά μνημεία υπό την αιγίδα της 
UNESCO, τοπία με την συμβολή 3 ποταμών
​από τα πιο πολυφωτογραφημένα της Κίνας.

11HMEΡO  ΤΑΞΙΔΙ ECUADOR -COLOMBIA

  ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΗ

Περιγραφή Ταξιδιού

Ένα συναρπαστικό ταξίδι, σε σημεία όπου φυλάσσονται εκπληκτικοί θησαυροί προκολομβιανής τέχνης, ψυχογράφημα χωρών με διαφορετικό ύφος, ακτινοβόλο παρελθόν, οργιώδη βλάστηση, ονειρεμένα τοπία, συγκλονιστικά εκθέματα μουσείων, γοητευτικούς ρυθμούς και ήχους, πολύχρωμες και πολύβουες υπαίθριες αγορές. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η μαγευτική Καρταχένα ντε Ίντιας, στην ακτή της Καραϊβικής, τα επιβλητικά μνημεία των Ίνκας στην Ινγκαπίρκα και την πόλη–ποίημα Κουένκα, έναν από τους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς της Νότιας Αμερικής. Ζήστε ανεπανάληπτες στιγμές σε τοπία ευλογημένα από τη φύση. Περιπλανηθείτε σε πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια. Θαυμάστε την αρχιτεκτονική των μεγαλόπρεπων αποικιακών πόλεων. Απολαύστε ξεχωριστές γεύσεις, αρώματα και μουσική. Αφεθείτε στην μαγεία των αρχαίων πολιτισμών. Ανακαλύψτε τον κώδικα επικοινωνίας με λαούς προικισμένους με φλογερό ταμπεραμέντο. Καταδυθείτε με όλες σας τις αισθήσεις σ’ αυτή την ταξιδιωτική εμπειρία που ο καθένας θα πρέπει να ζήσει μια φορά τουλάχιστον στη ζωή του.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

24oκτ Πτήση για Mαδρίτη μέσω Αθηνών SKG ATH 0620 -0710 /0850 -1140 MADRID (AEGEAN ) .Βόλτα και γνωριμία της πόλης

25οκτ Πτήση για το Κίτο 25/10 MAD QUITO 0145 – 0545 (AIR EUROPA)

Άφιξη στο Κιτο, την πρωτεύουσα του Εκουαδόρ που βρίσκεται σε υψόμετρο 2.850 μέτρων. Με την άφιξή μας θα ξεκινήσουμε την ξενάγηση της πόλης που προστατεύεται από την UNESCO σαν μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στενά δρομάκια με αποικιακή αρχιτεκτονική, Μέγαρα και αγορές θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας. Κορυφαίες επισκέψεις το κυβερνητικό Μέγαρο που χτίστηκε τον 17ο αιώνα και η εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκου του 1537, με τον υπέροχο διάκοσμο έργων σπουδαίων καλλιτεχνών της “Escuela Quitena”. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το Μνημείο του ισημερινού εκεί
που η γήινη σφαίρα …χωρίζεται στα δύο. Εμείς θα δούμε το μνημείο και θα βγάλουμε την καθιερωμένη φωτογραφία πατώντας στο βόρειο και στο νότιο ημισφαίριο ταυτόχρονα!

26οκτ Σήμερα θα απολαύσουμε την φολκλορική διάσταση της χώρας επισκεπτόμενοι την κοινότητα των Οταβαλένιος ( 90 χιλ. 1,10 ώρες) και την περίφημη αγορά τους. Άντρες και γυναίκες ντυμένοι με τις παραδοσιακές τους φορεσιές συναθροίζονται εδώ και αιώνες στην Plaza de Ponchos του Οταβάλο πουλώντας απίστευτα είδη χειροτεχνίας. Θαυμάσια λοιπόν ευκαιρία για μας να φωτογραφήσουμε και να διαλέξουμε τα αναμνηστικά δωράκια για συγγενείς και φίλους. Το απόγευμα πριν την επιστροφή μας στο Κίτο θα επισκεφθούμε τη λίμνη Κικότσα που βρίσκεται πάνω σε ένα παλιό κρατήρα.

27οκτ Αφήνοντας το Κίτο κατηφορίζουμε προς το νότο με προορισμό τους πρόποδες του πιο ψηλού ενεργού ηφαιστείου του κόσμου το Κοτοπαξί. (90 χλμ)Μέρος του ομώνυμου Εθνικού Πάρκου με πλούσια και ιδιαίτερη πανίδα και χλωρίδα θα μας χαρίσει «δραματικές» εικόνες της χιονοσκέπαστης κορυφής του. Θα επισκεφθούμε ακόμη το ηφαίστειο Τσιμποράζο στο ομώνυμο πάρκο, με την υψηλότερη κορυφή στο Εκουαδόρ. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την περιοχή του Ρίο Μπάμπα, (120 χιλ) την πρωτεύουσα της επαρχίας Τσιμποράζο. Η πόλη χτισμένη στην κοιλάδα Τάπι ξεχωρίζει για τη χάρη και
την αρχοντιά της δικαιώνοντας πλήρως το ψευδώνυμό της «Σουλτάνα των Άνδεων». Διανυκτέρευση στο BANOS.

28οκτ Αναχώρηση οδικώς για την Ινκαπίρκα, τον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο των Ίνκας που χρονολογείται από τον 15ο αι. Το Τείχος των Ινκας, επιβλητικό και μυστηριώδες θα μας ενισχύσει ακόμα περισσότερο την πεποίθηση πως αυτός ο πολιτισμός κρατά ακόμα και σήμερα καλά κρυμμένα τα μυστικά του. Μετά την ξενάγηση αναχωρούμε για την Κουένκα, (158 χιλ. 3ώρες)) την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας που θεμελιώθηκε τον 16ο αι. στα ερείπια του οικισμού Τομεμπάμπα των Ίνκας.

29οκτ GYE BOGOTA 2130 -2320 (WINGO AIR )

Μία από τις πιο όμορφες πόλεις των Άνδεων, η Κουένκα τα έχει όλα: λιθόστρωτα καλντερίμια, χαμηλά σπιτάκια με κόκκινα κεραμίδια, κομψά σιδερόφραχτα μπαλκονάκια, χαριτωμένες πλατείες, αποικιακά μέγαρα και πλούσια τοπική χειροτεχνία. Εμείς θα την εξερευνήσουμε, θα την φωτογραφήσουμε και θα σταθούμε με δέος στον Καθεδρικό της ναό στολισμένο με μάρμαρο. Επιπλέον θα επισκεφθούμε το Μουσείο των παραδοσιακών καπέλων, ένα λαϊκό είδος χειροτεχνίας που ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας. Τέλος η μέρα μας θα κλείσει με επίσκεψη στο μουσείο των Ιθαγενών στην Κουένκα με
την πλούσια συλλογή κεραμικών των Προκολομβιανών Πολιτισμών των Άνδεωνη: .κοτάΣυγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Μπογκοτά, την πρωτεύουσα της Κολομβίας. Άφιξη το απόγευμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

** 30οκτ μέρα 2η: Μπογκοτά
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας από το ιστορικό κέντρο της πόλης η Λα Καντελάρια όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι. Πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό θαύμα με όμορφα αποικιακά κτίρια με περίτεχνα σιδερένια μπαλκονάκια, καλοδουλεμένες ξύλινες πόρτες, ηλιοφώτιστα αίθρια και μικρούς εσωτερικούς κήπους. Εμείς θα επισκεφθούμε την πλατεία Μπολίβαρ όπου κοσμείται από το άγαλμα του μεγάλου επαναστάτη Σιμόν Μπολίβαρ. Μία πλατεία που στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε σαν πεδίο στρατιωτικών ασκήσεων, ανοιχτή λαϊκή αγορά κι ακόμα κάποτε σαν ροντέο. Ο
Καθεδρικός ναός στην ανατολική πλευρά της κατασκευάστηκε στα ερείπια της πρώτης εκκλησίας που χτίστηκε στη Μποκοτά το 1539 και φιλοξενεί πολύτιμα θρησκευτικά αντικείμενα και άμφια περασμένων αιώνων. Άλλα κτίρια της κεντρικής πλατείας που θα μας απασχολήσουν είναι η εκκλησία Capilla del Sagrario, το Κοινοβούλιο, και το Δικαστικό Μέγαρο. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο του εξαίρετου ζωγράφου Φερνάντο Μποτέρο που στεγάζεται σε ένα όμορφο αποικιακό αρχοντικό και φιλοξενεί πάνω από 150 έργα του Κολομβιανού Καλλιτέχνη και ακολουθεί το μουσείο Χρυσού, με
διεθνή φήμη, που άνοιξε τις πύλες του το 1939 και διαθέτει μία από τις πιο όμορφες συλλογές αντικειμένων των προκολομβιανών πολιτισμών Κιμπάγια, Τολίμα και Μουίσκα. ντε Το απόγευμα αναχωρούμε για τον Βορρά του κολομβιανού οροπεδίου, στην καρδιά της Κορντιλιέρα Οριεντάλ. Προορισμός μας τα αλατωρυχεία της Ζιπακίρα στα υψίπεδα των Άνδεων. Κορυφαίο αξιοθέατο ο Καθεδρικός ναός 120 μέτρων μήκους, σκαλισμένος όλος στο βράχο από αλάτι!!! Το εσωτερικό του μαγεύει με τον διάκοσμο από αγάλματα αγγέλων σκαλισμένα σε κρυσταλλικούς σχηματισμούς αλατιού. Στη
συνέχεια αναχωρούμε για την Ιερή Λίμνη Γκουαταβίτα στα 3.000 μέτρα ύψος. Ιερό μέρος των Ινδιάνων Μουίσκας ήταν τόπος μαγικών τελετουργιών όπως αυτή που γιορτάζονταν μία φορά το χρόνο και περιελάμβανε το τελετουργικό «βάφτισμα» του αρχηγού της φυλής μέσα στη Λίμνη με το σώμα του καλυμμένο με χρυσόσκονη. Μία παράδοση που έμεινε ζωντανή για πάρα πολλά χρόνια και έθρεψε τον μύρο του El Dorado. θα καταλήξουμε στη Βίλα Ντε Λέιβα, ένα κομψοτέχνημα αποικιακής αρχιτεκτονικής. με εξαιρετικά κτίρια όπως το Μοναστήρι του Ecce Homo που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα, ο
αρχαιολογικός χώρος “El infiernito” που αποτελείται από 34 κολώνες με την σκιά των οποίων οι προκολομβιανοί πολιτισμοί των Άνδεων καθόριζαν τις εποχές του έτους και θαυμάσια στενά δρομάκια με εκπληκτικά δείγματα αποικιακής αρχιτεκτονικής που όλα μαζί συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σκηνικό. και στη συνέχεια επιστρέφουμε οδικώς για την Μπογκοτά.
————————————————————

31οκτ BOGOTA PITALITO 1206 -1328 (SATENA )

Πετάμε για τoν μεγαλυτερο αρχαιολογικο χωρο της λατινικης αμερικης ..San Agustin
O τοπικός οδηγός θα σας παραλάβει για το ταξίδι σας μισής ημέρας στο Parque Arqueológico de San Agustín, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Κολομβίας. Ένα μαγικό μέρος όπου πάνω από 500 πέτρινα αγάλματα και τάφοι περιβάλλονται από καταπράσινη φύση και τα εκπληκτικά τοπία του φαραγγιού του ποταμού Μαγδαληνά. Σκεπασμένο από μυστήριο και σιωπή από έναν αρχαίο πολιτισμό που εξαφανίστηκε πολύ καιρό πριν, τα σκαλιστά πέτρινα είδωλα και οι χώροι ταφής πιστεύεται ότι χρονολογούνται από 5000 χρόνια πριν. Η περιπέτεια της ανακάλυψης δεν σταματά με το
μυστήριο αυτών των αγαλμάτων, καθώς μονοπάτια με στροφές περνούν το δρόμο τους μέσα από τις βαθιές πτυχές των λόφων και του τροπικού δάσους, κρύβοντας τα μυστικά αυτού του ιερού τόπου.Διανυκτέρευση στην περιοχή προς NEIVA .

Συμμετοχή του Sunflight Travel στη μεγάλη έκθεση για τα μελλόνυμφα ζευγάρια!

Αμέσως μετά τις γιορτές, από τις 10-12 Ιανουαρίου, γιορτάσαμε τη συμμετοχή μας στην μεγαλύτερη
έκθεση για τα γαμήλια ζευγάρια 
Expo Wedding, που διοργανώνεται εδώ και 10 χρόνια.
Το 
Sunflight Travel είναι υπερήφανο που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε αυτή
την έκθεση και είναι το πρώτο Πρακτορείο στη Β. Ελλάδα που ανέλαβε
την διοργάνωση του ωραιότερου ταξιδιού …ΤΟΥ ΓΑΜΗΛΙΟΥ!
Εκατοντάδες ζευγάρια πέρασαν από το 
Ethnic, προσεγμένο στην τελευταία λεπτομέρειά του,
φουξ, κόκκινο, πορτοκαλί περίπτερό μας, μία όαση και έκρηξη χρωμάτων, εικόνων,
πρόσκληση για άνοιγμα, πέταγμα, ονειροπόληση!

ΑΛΓΕΡΙΑ

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.