ΚΑΝΑΡΙΑ

Ηφαιστειογενή νησιά , βρίσκονται βόρεια του Τροπικού του Καρκίνου, απέναντι απο το Μαρόκο,και έχουν χαρακτηριστικό υποτροπικό ξηρό κλίμα. Οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, με μικρές διακυμάνσεις, τις ίδιες περίπου της Βορείου Αφρικής.  Το αρχιπέλαγος των Καναρίων νήσων παρουσιάζει υψηλό τουριστικό ενδιαφέρον κατά τη χειμερινή περίοδο (της Ευρώπης).

7 ημέρες / 690€

(4Ν) ΤΕΝΕΡΙΦΗ
(2Ν) GRAND CANARIA

Επέκταση Βαρκελώνη

9 ημέρες / 870€

(4Ν) ΤΕΝΕΡΙΦΗ
(2Ν) GRAND CANARIA
(2Ν) BARCELONA

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι πτήσεις, οι μεταφορές, ξεναγήσεις πριβέ, ξενοδοχεία με προσωπικότητα και με τις καλύτερες κριτικές, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων / βίζες.

Για τον προορισμό

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση για Τενερίφη. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και πανοραμική ξενάγηση. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και η υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας.

2η ΜΕΡΑ: ΤΕΝΕΡΙΦΗ Ημέρα ελεύθερη.

Σας προτείνουμε μια εκδρομή μισής μέρας στο Τέιντε. Αναχώρηση το πρωί από το Πουέρτο Ντε λα Κρουζ για το Λα Οροτάβα όπου μετά από μια σύντομη επίσκεψη θα συνεχίσουμε για το Αγκουμάνσα με ενδιάμεση στάση στον Βράχο της Μαργαρίτας, όπου θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μια υπέροχη θέα στην κοιλάδα. Επιστροφή στο Πουέρτο ντε λα Κρούζ. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση.

3η ΜΕΡΑ: ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε να κάνετε μια εκδρομή μισής μέρας στην Σάντα Κρούζ. Μετά την σύντομη πανοραμική περιήγηση στην πρωτεύουσα θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε τις αγορές σας. Επίσκεψη στο Loro Park  γνωστό για  την μεγάλη ποικιλία σε  χλωρίδα και πανίδα . Η υπόλοιπη μέρα στη διάθεσή σας.

4η ΜΕΡΑ: ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στο Ικοντ Γκαρατσίκο και Μάσκα. Αναχώρηση το πρωί από το Πουέρτο ντε λα Κρούζ με προορισμό το Ικοντ ντε λος Βίνος όπου θα δείτε την εκκλησία του Αγίου Μάρκου και το «Δέντρο του Δράκου» που είναι 3.000 χρόνων. Επόμενη στάση το Γκαρατσίκο. Πόλη που καταστράφηκε από μια ηφαιστειακή έκρηξη το 1706. Θα διασχίσετε το Πέρασμα «Ερτζιος» με βάθος 1,117 μέτρων. Θα ανεβείτε το βουνό Τένο για να καταλήξετε στη Μάσκα. Μετά από μια σύντομη στάση για γεύμα εξ ιδίων συνεχίζετε για την κοιλάδα Παλμάρ στην Μπουεναβίστα και θα φτάσετε στο Γκαρατσίκο. Ήταν οικονομικό κέντρο του νησιού το 16ο αιώνα όπου η τυπική αρχιτεκτονική των Καναρίων Νησιών το κάνει ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού. Σύντομη στάση στο κέντρο με τους φυσικούς βράχους όπου αναβλύζει νερό και επιστροφή στο Πουέρτο ντε λα Κρουζ.

5η ΜΕΡΑ: ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή στα Γκραν Κανάρια. Πρωινή αναχώρηση για την Σάντα Κρουζ, πρωτεύουσα της Τενερίφης όπου θα επιβιβαστείτε στο πλοίο που θα σας μεταφέρει από το Αγκαέτε στο Αρούκας. Εδώ θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε τον Καθεδρικό ναό και άλλα αξιοθέατα. Συνεχίζετε για το Βίλα οφ Τέρορ όπου θα επισκεφθείτε την βασιλική ντελ Πίνομ με τη Παναγία των Γκραν Κανάρια.

Επόμενος σταθμός το Βακεσέκο και η κορυφή του Λα Κρουζ ντε Τεγέδα όπου θα κάνετε στάση για ψώνια στα παραδοσιακά μαγαζάκια της περιοχής και θα έχετε χρόνο να ατενίσετε το όμορφο τροπικό τοπίο. Συνεχίζουμε για Σάντα Λουτσία όπου θα γευματίσετε σε μια παραδοσιακή ταβέρνα και θα μπορείτε στην συνέχεια να επισκεφθείτε το μουσείο (προαιρετικά).

Αναχώρηση για το Σαν Μπαρτολομέο και θα καταλήξετε στη Φατάγκα όπου θα σταματήσετε στο Rural Hotel για να δείτε τις καμήλες, να πιείτε ένα καφέ ή να παίξετε με τους τεχνικούς καταρράκτες. Συνεχίζουμε για το Λας Πάλμας όπου μετά από μια πανοραμική ξενάγηση θα μεταφερθούμε στο λιμάνι για να πάρουμε το πλοίο της επιστροφής. Άφιξη το βράδυ στο Πουέρτο ντε λα Κρουζ.

6η ΜΕΡΑ: ΤΕΝΕΡΙΦΗ

Ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια ολοήμερη αεροπορική εκδρομή στο νησί Λανζαρότε. Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο Ρέινα Σοφία. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού μέσω της πόλης Μάτσερ και Ούγκα θα καταλήξουμε στην Γιάθα όπου θα πάρουμε το πρωινό μας. Κατόπιν θα επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Τιμανφάγια όπου θα ιππεύσετε καμήλες. Στην περιοχή Ισλότε ντε Χιλάριο η θερμοκρασία του εδάφους είναι υψηλή και αυτό αποδεικνύετε από το πόσο ζεστό είναι το νερό, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε το γύρο του ηφαιστείου. Στο δρόμο για το Γιάθα θα επισκεφθείτε τις πηγές. Επιστροφή το βράδυ.

7η ΜΕΡΑ: ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Τελευταία ημέρα σ’ αυτόν τον επίγειο παράδεισο και χρόνος για να απολαύσετε την θάλασσα και να ξεκουραστείτε. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και προετοιμασία για την πτήση της επιστροφής.

8η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Άφιξη νωρίς το πρωί.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μετακινήσεις με πολυτελή λεωφορεία
  • Διαμονή και Διατροφή ανάλογα με την επιλογή σας 
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Επιπλέον γεύματα, ποτά, είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, τηλεφωνήματα, φιλοδωρήματα, φόροι αεροδρομίων και ό,τι αναφέρεται σαν προαιρετικό.