ΓΑΛΛΙΑ

Η χώρα των επαναστάσεων και του συντηρητισμού.
Υπαιθρος και πόλεις: οι δύο αντιφατικές αλλά συμπληρωματικές όψεις.
Η grandeur“, ένας πνευματικός οδηγός για τους Γάλλους.
Ενα τραχύ πνεύμα ατομικής ανεξαρτησίας, αλλά πάντα ένα ενωμένο έθνος.
ΠΑΡΙΣΙ: H πόλη του φωτός και της λάμψης, κέντρο των πνευματικών πρωτοποριακών ιδεών.

 

ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND

7 ημέρες / 720€

(4Ν) ΠΑΡΙΣΙ

(2Ν)DISNEYLAND

ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΝΔΙΝΟ

7 ημέρες / 790€

(3Ν)ΠΑΡΙΣΙ

(3Ν) ΛΟΝΔΙΝΟ

ΠΑΡΙΣΙ-ΓΑΛΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ -ΜΟΝΑΚΟ

10 ημέρες / 690€

(1Ν) ΠΛΟΙΟ

(1Ν) ΓΕΝΕΥΗ

(4Ν) ΠΑΡΙΣΙ

(2Ν) ΝΙΚΑΙΑ

(1Ν)ΠΛΟΙΟ

ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND 5 ,6, 7 ΗΜΕΡΕΣ

Αθήνα / Θεσσαλονίκη – Παρίσι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη του φωτός, το Παρίσι. Θα δούμε το Πάνθεο, την Σορβόννη, τον κήπο του Λουξεμβούργου, την Παναγία των Παρισίων, την Αψίδα του Θριάμβου, τον Πύργο του Άιφελ, το Τροκαντερό, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα και πολλά άλλα μνημεία που κοσμούν αυτή τη μοναδική πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Παρίσι – Βερσαλλίες
Στις εντυπωσιακές Βερσαλλίες, θα περιηγηθούμε στο πανέμορφο και μεγαλοπρεπές Παλάτι, με τους τεράστιους κήπους, τις παραμυθένιες λιμνούλες και τα πανέμορφα σιντριβάνια. Επιστροφή στο Παρίσι. Το βράδυ απολαύστε προαιρετικά μία μίνι κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, με τα περίφημα Μπατό Μους, διανυκτέρευση.

Παρίσι – Disneyland
Στην φαντασμαγορική Disneyland, τον μαγικό κόσμο του Disney, που ζωντανεύει λίγο έξω από το Παρίσι, ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ, με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια. Επισκεφθείτε το νησί των πειρατών, με τους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια, τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των επτά νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Πάν. Γευματίστε (εξ’ ιδίων) σ’ ένα από τα 29 εστιατόρια. Ταξιδέψτε στο Visionarium με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων, στο Star Tour. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση, σε ένα από τα πασίγνωστα καμπαρέ του Παρισιού (Moulin Rouge, Lido), διανυκτέρευση.
Δυνατότητα παραμονής στη DISNEYLAND. (1ή 2 διανυκτερεύσεις)

Παρίσι
Στο πασίγνωστο μουσείο του Λούβρου θα θαυμάσουμε την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης, την Τζιοκόντα του Λεονάρντο ντα Βίτσι και άλλα μοναδικά έργα τέχνης. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά του Παρισιού. Το βράδυ θα πάμε στην γραφική συνοικία των καλλιτεχνών, την Μονμάρτη, με τα στενά δρομάκια και τους υπαίθριους ζωγράφους και θα δούμε την Σακρ Κερ, διαν/ση.

Παρίσι – Βρυξέλλες (προαιρετική)

Στην έδρα της Κοινής αγοράς, τις Βρυξέλλες, θα δούμε την βουλή, τα πολυτελή βασιλικά ανάκτορα, το συγκρότημα των κτιρίων της Ευρωπαϊκής κοινότητας, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Μιχαήλ με τα εκθαμβωτικά βιτρώ και το μέγαρο των δικαστηρίων. Στην Γκραν Πλας με τα χρυσοστόλιστα κτίρια θα δούμε το δημαρχείο, το Μάνεκεν Πις, σήμα κατατεθέν της πόλης και το Ατόμιουμ. Επιστροφή στο Παρίσι, διαν/ση.

Παρίσι – Αστερίξ (προαιρετική)

Προαιρετική επίσκεψη στο πάρκο του Αστερίξ. Για όσους δεν θέλουν να ακολουθήσουν είναι ευκαιρία να επισκεφθείτε το πασίγνωστο μοντέρνο πολιτιστικό κέντρο Πομπιντού, που φιλοξενεί πολλές εκθέσεις, ή ένα από τα πολυάριθμα μουσεία, όπως το Μουσείο Ορσάι, με έργα τέχνης ή το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Γκρεβέν στο Forum Des Halles ή να απολαύσετε τον καφέ σας στην πλατεία Des Halles. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

Νορμανδία (προαιρετική)

Προαιρετική εκδρομή στην Νορμανδία. Επιστροφή στο Παρίσι αργά το απόγευμα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο. Πτήση επιστροφής.

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι πτήσεις, οι μεταφορές, ξεναγήσεις πριβέ, ξενοδοχεία με προσωπικότητα και με τις καλύτερες κριτικές, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

*  Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων / βίζες.

Για τον προορισμό

ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΝΔΙΝΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

1η μέρα: Αθήνα /Θεσσαλονίκη – Παρίσι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη του φωτός, το Παρίσι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα πάμε στην γραφική συνοικία των καλλιτεχνών, την Μονμάρτη, με τα στενά δρομάκια και τους υπαίθριους ζωγράφους και θα δούμε την Σακρ Κερ, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Παρίσι – Βερσαλλίες

Θα δούμε το Πάνθεο, την Σορβόννη, τον κήπο του Λουξεμβούργου, την Παναγία των Παρισίων, την Αψίδα του Θριάμβου, τον Πύργο του Άιφελ, το Τροκαντερό, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα και πολλά άλλα μνημεία που κοσμούν αυτή τη μοναδική πόλη. Στις εντυπωσιακές Βερσαλλίες, θα περιηγηθούμε στο πανέμορφο και μεγαλοπρεπές παλάτι, με τους τεράστιους κήπους, τις παραμυθένιες λιμνούλες και τα πανέμορφα σιντριβάνια. Επιστροφή στο Παρίσι. Το βράδυ απολαύστε προαιρετικά μία μίνι κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, με τα περίφημα Μπατώ Μους, διανυκτέρευση

3η μέρα: Παρίσι – Disneyland

Στην φαντασμαγορική Disneyland, τον μαγικό κόσμο του Disney, που ζωντανεύει λίγο έξω από το Παρίσι, ζήστε για λίγο στην εποχή του Φαρ Ουέστ, με τα ποταμόπλοια και τα φαράγγια. Επισκεφθείτε το νησί των πειρατών, με τους θησαυρούς και τα μυθικά παζάρια, τον μαγικό κόσμο της Κοιμωμένης, της Χιονάτης και των επτά νάνων, του Πινόκιο και του Πήτερ Πάν. Γευματίστε (εξ’ ιδίων) σ’ ένα από τα 29 εστιατόρια. Ταξιδέψτε στο Visionarium με τον Ιούλιο Βερν και ριψοκινδυνέψτε ένα ταξίδι μεταξύ μετεωριτών και διαστημοπλοίων, στο Star tour. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση, σε ένα από τα πασίγνωστα καμπαρέ του Παρισιού (Moulin Rouge, Lido), διανυκτέρευση.

4η μέρα: Παρίσι – Λονδίνο

Στο πασίγνωστο μουσείο του Λούβρου θα θαυμάσουμε την Αφροδίτη της Μήλου, την Νίκη της Σαμοθράκης, την Τζιοκόντα του Λεονάρντο ντα Βίντσι και άλλα μοναδικά έργα τέχνης. Αναχώρηση για το λιμάνι του Καλαί στο στενό της Μάγχης. Διέλευση με το πλοίο, άφιξη στο Λονδίνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα της Βρετανίας, διανυκτέρευση.

5η μέρα: Λονδίνο

Θα δούμε: το Hyde Park, την αψίδα της Marble Arch, το κομψό Mayfair, το Piccadilly Circus με το άγαλμα του Έρωτα, την πλατεία Trafalgar με την δεσπόζουσα στήλη του Νέλσωνα, την Whitehall με την αλλαγή φρουράς (Horse Guards Parrade), την Downing Street επίσημη κατοικία των πρωθυπουργών από το 1731, το επιβλητικό Κοινοβούλιο (House of Parliament), το ρολόι του Big Ben, που μέχρι σήμερα κουρδίζεται με το χέρι, την ιστορική μονή του Westminster Αbbey, όπου για περισσότερα από 900 χρόνια στέφονται και θάβονται οι Άγγλοι Βασιλιάδες, το παλάτι του Λάμπεθ και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου. Επόμενος σταθμός μας το επιβλητικό κτίριο των Λουντς και οι δύο περίφημες γέφυρες του Λονδίνου, η μοντέρνα (London Bridge) και η μαγευτική γέφυρα (Tower Bridge) με το πασίγνωστο πύργο του Λονδίνου. Τελειώνουμε με τα επιβλητικά ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στις παραδοσιακές παμπ του Λονδίνου, διανυκτέρευση.

6η μέρα: Οξφόρδη – Stratford (προαιρετική)

Εκδρομή στην γνωστή Πανεπιστημιούπολη της Οξφόρδης. Σύντομη περιήγηση. Συνεχίζουμε μέσα από μικρά παραδοσιακά χωριά και αγροικίες για να καταλήξουμε στο πανέμορφο Stratford την γενέτειρα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Θα επισκεφθούμε το σπίτι που γεννήθηκε ο Σαίξπηρ και το μεσαιωνικό κάστρο του Γουόργουικ του 14ου αι. Επιστροφή στο Λονδίνο. Το βράδυ μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια θεατρική παράσταση ή μιούζικαλ, διανυκτέρευση.

7η μέρα: Λονδίνο – Αθήνα / Θεσσαλονίκη

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικό εισιτήριο
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο Β κατηγ. ( 3* )
  • Ημιδιατροφή
  • Περιηγήσεις του προγράμματος
  • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τους φόρους αεροδρομίων, την είσοδο στην Disneyland, εισόδους
αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, προαιρετικές εκδηλώσεις και ότι δεν αναφέρεται σαν παροχή.