ΣΕΫΧΕΛΕΣ – ΜΑΥΡΙΚΟΣ

8 ημέρες / 1.500€-1.600€

(5Ν) Seychelles
(2Ν) Doha

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι πτήσεις, οι μεταφορές, ξεναγήσεις ΠΡΙΒΕ, ξενοδοχεία 4* και 5* με προσωπικότητα και με τις καλύτερες κριτικές, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

* Η διάρκεια  του ταξιδιού είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ και είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας μας ,ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα του προορισμού .Είμαστε όμως ευέλικτοι να σας παρουσιάσουμε το ταξίδι που  επιθυμείτε, στα μέτρα σας, επειδή ακριβώς τα ταξίδια γίνονται μόνο για εσάς, προσαρμοσμένα απόλυτα στις επιθυμίες σας.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων / βίζες.

Για τον προορισμό

ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

Πόλος έλξης τουριστών. Σε απόσταση χιλίων μιλίων από την κοντινότερη στεριά, το ονειρεμένο νησί των ΣΕΫΧΕΛΛΩΝ είναι πραγματικά μοναδικό. Το κύριο νησί, ΜΑΧΕ, πέρα από την εξωτική βλάστηση, κατακλύζεται από παράξενους γρανιτένιους βράχους, που διακόπτονται άλλοτε από απέραντες κατάλευκες αμμουδιές κι άλλοτε από μικρούς ειδυλλιακούς κολπίσκους.

Κλίμα ισημερινό. Δεκέμβριο έως Μάρτιο υγροί άνεμοι. Λοιπό διάστημα ξερή εποχή. Θερμοκρασία 26°-28°C. Δάση κοκκοφοίνικα παντού.
Το μεγαλύτερο νησί, όπου βρίσκεται και το αεροδρόμιο, είναι το ΜΑΧΕ.

Η παραλία Beau Vallon ενδείκνυται για μπάνιο και ολοήμερες εκδρομές, ενώ αξίζει να δείτε και τα νησιά ΠΡΑΛΕΝ και ΛΑ ΝΤΙΓΚ για να γνωρίσετε πραγματικά τις ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ.

Καλά οργανωμένη τουριστική διαφήμιση.

ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ

800χιλ. Ανατολικά της ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗΣ ηφαιστειογονές νησί με το όρος RIVIER NOIR (827μ.) στο Ν.Δ. τμήμα.

Κλίμα ευχάριστο ήπιο όλο το χρόνο, εκπληκτικά συγκροτήματα για διακοπές με πολύ ωραίο service.

Πολυποίκιλες δραστηριότητες στο νησί εγγυώνται όμορφες χαλαρές διακοπές.