ΑΦΡΙΚΗ

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Απολαύστε σαφάρι και εκπληκτικά όμορφα τοπία, καθώς και πόλεις, πολιτισμό και κρασί. Το Sunflight σας δείχνει ότι η Αφρική έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει εκτός από τις καλώς-ταξιδευμένες  χώρες της Νότιας και Ανατολικής Αφρικής.

 

ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ

Το ταξίδι στην Αφρική είναι πάντα ευέλικτο. Από τις καμήλες στο βορρά έως τους πιγκουίνους στο μακρινό νότο, η ήπειρος είναι ποικίλη και καθαρή. Η Βόρεια Αφρική εγγυάται πλούτο πολιτισμού και φύσης. Θα βρείτε έρημους και βουνά, πολύχρωμες αγορές, ενδιαφέρουσες πόλεις και αρχαία χωριά. Το μεγαλύτερο αξιοθέατο της Δυτικής Αφρικής είναι η τεράστια ποικιλία πολιτισμού. Πολλές διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες ζουν εδώ πολύ παραδοσιακά. Η Ανατολική Αφρική είναι γνωστή σε πολλούς ανθρώπους για τη μετανάστευση των τεράστιων κοπαδιών των wildebeest και ζέβρες, τις απέραντες πεδιάδες με μεγάλα κοπάδια παιχνιδιών και πολύχρωμες φυλές όπως το Masai και το Samburu. Αλλά και για τους σπάνιους ορεινούς γορίλες που ζουν μόνο εδώ στο τροπικό ορεινό δάσος. Για πολλούς ανθρώπους, ένα ταξίδι στη Νότια Αφρική είναι η πρώτη εισαγωγή στην αφρικανική ήπειρο. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο σαφάρι, αλλά και πόλεις, πολιτισμό και κρασί. Όπου ο κόσμος δεν μπορεί να σας βρει…

Θέλετε να δείτε και να ζήσετε την πραγματική Αφρική; Δείτε τις εκτεταμένες ταξιδιωτικές προσφορές μας στην Αφρική. Από ταξίδι σαφάρι στο μήνα του μέλιτος, από σαφάρι πεζοπορίας έως διακοπές στην παραλία στις αφρικανικές ακτές.