ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

7 ημέρες (οδικώς)

7 ημέρες / 460€

(1Ν ) ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ

(2Ν) ΣΜΥΡΝΗ

(1Ν) ΠΡΟΥΣΑ

(2Ν) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι πτήσεις, οι μεταφορές, ξεναγήσεις πριβέ, ξενοδοχεία με προσωπικότητα και με τις καλύτερες κριτικές, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

*  Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων / βίζες.

Για τον προορισμό

1η μέρα: Θεσ/νίκη – Τσανάκαλε

Αναχώρηση στις 07.00 από το γραφείο μας. Περνώντας από Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξ/πολη, σύνορα Κήπων και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στην διαδρομή, φθάνουμε στην Μάδυτο απ’ όπου θα πάρουμε το φέρυ μπόουτ για Τσανάκαλε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

2η μέρα: Τροία – Αϊβαλί – Πέργαμος – Σμύρνη

Θα επισκεφθούμε και θα ξεναγηθούμε στην Αρχαία Τροία. Στην πόλη του πάπυρου, την Πέργαμο θα δούμε την ακρόπολη, το Ασκληπιείο και το μουσείο. Χρόνος ελεύθερος στο Αιβαλί που βρίσκεται απέναντι από την Λέσβο. Συνεχίζουμε για Σμύρνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

3η μέρα: Έφεσος – Κουσάντασι – Σμύρνη

Τα πολλά και καλοδιατηρημένα ερείπια της πόλης της Εφέσου θα μας εντυπωσιάσουν, όπως ο ναός της Αρτέμιδος ένα από τα 7 θαύματα, η βασιλική του Αγίου Ιωάννη, το τζαμί του Isa Bey και το καταπληκτικό θέατρο. Γεύμα ατομικά στο παραθαλάσσιο θέρετρο Κουσάντασι (το νησί των πουλιών). Επιστροφή στην Σμύρνη. Από το Καντιφέ Καλέ, την ακρόπολη θα απολαύσουμε την θέα της πόλης που είναι κτισμένη γύρω από τον κόλπο, διαν/ση.

4η μέρα: Σμύρνη – Προύσα – Κων/πολη

Μέσω Μαγνησίας και Μπαλίκεσιρ φθάνουμε στην παλιά πρωτεύουσα της χώρας, την Προύσα. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά. Θα επισκεφθούμε το μνημείο του Καραγκιόζη και το Ολού τζαμί. Συνεχίζουμε για Κων/πολη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.

5η μέρα: Κων/πολ

η Στο Φανάρι θα επισκεφθούμε την ιερά μονή του Αγίου Γεωργίου στην οποία στεγάζεται το Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Συνεχίζουμε για τον Ιππόδρομο, το Μπλε Τζαμί, την θρυλική και χιλιοτραγουδισμένη Αγιά Σοφιά, το Τοπ Καπί και θα καταλήξουμε στο ανάκτορο του Ντολμά Μπαξέ. Το απόγευμα θα πάμε στη μονή Βλαχερνών, όπου για πρώτη φορά ψάλθηκε ο Ακάθιστος Ύμνος και στη μονή της Χώρας με τα ωραιότερα ψηφιδωτά του κόσμου. Διαν/ση.

6η μέρα: Πριγκηπόνησα

Από το Σίρκετζι θα πάρουμε το φέρυ μπόουτ για την Χάλκη. Επίσκεψη στην θεολογική σχολή. Χρόνος ελεύθερος. Μπορείτε να κάνετε τον γύρο του νησιού με άμαξα. Επιστροφή στην Κων/πολη. Περιπλανηθείτε στην πλούσια αγορά της πόλης, στο Καπαλί Τσαρσί με τα χιλιάδες καταστήματα. Προαιρετική διασκέδαση, διαν/ση.

7η μέρα: Κων/πολη – Θεσ/νίκη

Μετά την επίσκεψή μας στο Μπαλουκλί, στο αγίασμα της Ζωοδόχου Πηγής και στους τάφους των Πατριαρχών αναχωρούμε για τα σύνορα Κήπων κάνοντας μία σύντομη στάση στη Ραιδεστό. Αφού περάσουμε τα σύνορα και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή, φθάνουμε στην Θεσ/νίκη.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1. Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο. 2. Τη διαμονή σε ξενοδοχεία A&B κατηγ. (3*και 4*). 3. Πρωινό. 4. Περιηγήσεις του προγράμματος. 5. Αρχηγό-συνοδό του γραφείου. 6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Τα επιπλέον γεύματα, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, προαιρετικές εκδηλώσεις και ότι δεν αναφέρεται σαν παροχή.