ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Υπέροχες θάλασσες ζεστές, εγκάρδιες, ακτές γεμάτες από χαρούμενους ζωηρούς ανθρώπους!

Απόλυτα φιλόξενοι άνθρωποι, σε ένα μέρος που σφίζει από δραστηριότητες και τουριστικές «ατραξιόν».

12 ημέρες / 1.950€

(5Ν) PUNTA CANA διακοπές

(5Ν) MONTEGO BAY / OCHO RIOS

 

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι πτήσεις, οι μεταφορές, ξεναγήσεις πριβέ, ξενοδοχεία με προσωπικότητα και με τις καλύτερες κριτικές, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

* Η διάρκεια  του ταξιδιού είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ και είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας μας ,ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα του προορισμού .Είμαστε όμως ευέλικτοι να σας παρουσιάσουμε το ταξίδι που  επιθυμείτε, στα μέτρα σας, επειδή ακριβώς τα ταξίδια γίνονται μόνο για εσάς, προαρμοσμένα απόλυτα στις επιθυμίες σας.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων / βίζες.

Για τον προορισμό

Άγιος Δομίνικος (Santo Domingo)

Πλημμυρισμένη από τους ρυθμικούς ήχους της «merengue» ΜΕΡΕΝΓΚΕ της τοπικής εκφραστικής μουσικής. Απόλυτα φιλόξενοι άνθρωποι, σε ένα μέρος που σφίζει από δραστηριότητες και τουριστικές «ατραξιόν». Το νούμερο ένα σε ποικιλία νυκτερινής ζωής και διακοπών στην Καραϊβική. Πολύ ωραία ξενοδοχεία, επάνω στη θάλασσα με ALL INCLUSIVE σύστημα (δηλ. Ότι πάρετε από ποτά/τσιγάρα/φαγητά μέσα στο ξενοδοχείο είναι δωρεάν και περιλαμβάνονται στην αρχική τιμή)

Κοντά στην αμερικάνικη ακτή, αλλά ταυτόχρονα μακριά από την καθημερινότητα της γειτονικής ηπείρου, η Καραϊβική ζει στο δικό της ρυθμό. Εξωτισμός και ιστορία είναι τα στοιχεία που της δίνουν μια ξεχωριστή φυσιογνωμία.

Κάστρα, εκκλησίες, πλακόστρωτα δρομάκια, μοναστήρια, παραλίες, βουνά, τροπικά τοπία, μουσική, κρεολέζικη κουζίνα και πλούσιες αγορές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Μικρές και Μεγάλες Αντίλλες σ’ ένα εκρηκτικό μείγμα που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις. Απολαύστε τις αργά και αβίαστα μία μία. Στην ΚΟΥΒΑ, στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, στις ΜΠΑΧΑΜΕΣ, στα ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ και αλλού. Ένας μαγικός κόσμος, με έντονη προσωπικότητα.

Τζαμάϊκα (Jamaica)

Προσφέρει ανέμελες και ξεκούραστες διακοπές, αφού είναι μια χώρα με ζαχαρένιες αμμουδιές καταπράσινη ενδοχώρα και πολλά κρυστάλλινα νερά.

Θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε στο ΚΙΝΓΚΣΤΟΟΥΝ το μουσείο του BOB MARLEY σε άλλες πόλεις του νησιού το μουσείο Νομισμάτων, το Γεωλογικό μουσείο. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την αγορά του νησιού για να δείτε τα ξυλόγλυπτα, τα μεταξωτά. Επίσης, θα σας συνιστούσαμε να δείτε τον Βοτανικό Κήπο της πόλης, που είναι ο μεγαλύτερος του νησιού.

Αν είστε φίλος των θαλάσσιων σπορ, η Τζαμάικα είναι ιδανική για ράφτινγκ. Συχνό και διάσημο μέρος για ράφτινγκ είναι ο ποταμός Ρίο Γκράντε. Αν θέλετε, μπορείτε να επισκεφτείτε το σπίτι του Bob Marley.