ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η μεγαλούπολη που όλοι φανταζόμαστε και που όμως ξεπερνάει κάθε φαντασία!

Μια πόλη με υπερμεγέθεις διαστάσεις, πολύμορφο ανθρώπινο στοιχείο και αξιοθέατα για τα οποία φημίζεται σε όλο τον κόσμο!

8 ημέρες / 1.450€

(6N) NEW YORK

 

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι πτήσεις, οι μεταφορές, ξεναγήσεις πριβέ, ξενοδοχεία με προσωπικότητα και με τις καλύτερες κριτικές, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

* Η διάρκεια  του ταξιδιού είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ και είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας μας ,ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα του προορισμού .Είμαστε όμως ευέλικτοι να σας παρουσιάσουμε το ταξίδι που  επιθυμείτε, στα μέτρα σας, επειδή ακριβώς τα ταξίδια γίνονται μόνο για εσάς, προαρμοσμένα απόλυτα στις επιθυμίες σας.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων / βίζες.

Για τον προορισμό

1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Το πρωί αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη / Αθήνα  για τη Νέα Υόρκη, την μεγαλούπολη που όλοι φανταζόμαστε και που όμως ξεπερνάει κάθε φαντασία. Μετά την τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στην καρδιά του ΜΑΝΧΑΤΑΝ, όσοι θέλουν μπορούν να ξεκινήσουν για μια βόλτα γνωριμίας, στο φημισμένο ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΕΗ και το Ροκφέλερ Σέντερ. THE BIG APPLE, η πρωτεύουσα, μας περιμένει να την κατακτήσουμε.

2η μέρα ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ξενάγηση)

Η σημερινή ξενάγηση, μετά το πρωινό, θα είναι πολύ περιεκτική. Η πόλη της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ αποτελείται από πέντε ξεχωριστά αστικά κέντρα, ΜΠΡΟΝΞ, ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ, ΚΟΥΙΝΣ, ΣΤΕΪΤΕΝ ΑΪΛΑΝΤ και ΜΑΝΧΑΤΑΝ, που είναι ο πυρήνας της πόλης αλλά και της σημερινής μας περιήγησης. Στην πόλη αυτή με τις υπερμεγέθεις διαστάσεις και το πολύμορφο ανθρώπινο στοιχείο, θα μας  εντυπωσιάσουν  όλα τα αξιοθέατα για τα οποία φημίζεται, όπως η πλατεία με το άγαλμα του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ, το ΛΙΝΚΟΛΝ ΣΕΝΤΕΡ, που φιλοξενεί την ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΟΠΕΡΑ, η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ NEW YORK STATE ΘΕΑΤΡΟ, όπου εμφανίζεται το ΜΠΑΛΕΤΟ της ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, μια καταπράσινη λωρίδα γης στο κέντρο του ΜΑΝΧΑΤΑΝ, το ΣΕΝΤΡΑΛ ΠΑΡΚ και επίσης  το Πανεπιστήμιο ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ. 

2η μέρα ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Ξενάγηση)

 Οι παραστάσεις συνεχώς αλλάζουν, από τη συνοικία ΧΑΡΛΕΜ (που ήταν μια αγροτική περιοχή τον 17ο αιώνα και που μετά το 1900 έγινε η μεγαλύτερη αστική μαύρη κοινότητα στις Η.Π.Α.), θα περάσουμε στην 5η Λεωφόρο όπου βλέπουμε το φημισμένο Νοσοκομείο « Όρος Σινά», το μουσείο ΦΡΙΚ ΚΟΛΛΕΞΙΟΝ, το ΓΚΟΥΓΚΕΝΧΑΙΜ, το μουσείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, τον Γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πατρικίου, το ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΣΕΝΤΕΡ. Ο δρόμος  οδηγεί στο ΓΚΡΗΝΟΥΙΤΣ ΒΙΛΛΑΤΖ, στο ΣΟΧΟ, μετά στη ΜΙΚΡΗ ΙΤΑΛΙΑ και στην ΤΣΑΙΝΑ ΤΑΟΥΝ και από εκεί ΤΡΙΜΠΕΚΑ και ΓΟΥΩΛ ΣΤΡΗΤ. Στάση στο ΠΑΡΚΟ ΜΠΑΤΑΡΥ για το άγαλμα της Ελευθερίας από την ακτή. Πέρασμα από την Προβλήτα 17 (SOUTH STREET, EAPORT, PIER 17) και η ξενάγηση τελειώνει με την επίσκεψη στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο.

3η μέρα: ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Ουάσιγκτον, με ενδιάμεσο σταθμό στην πόλη της Φιλαδέλφειας, της οποίας τα κτίσματα είναι σε Γαλλικό Αναγεννησιακό ρυθμό του 1894. άφιξη το βράδυ στην πρωτεύουσα των Η.Π.Α. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Πρόγευμα και ολοήμερη περιήγηση της πόλης. Οι μεγάλες δενδροφυτεμένες αρτηρίες εντυπωσιάζουν καθώς και τα μνημεία του Τζέφερσον και του Λίνκολν, το Λευκό Οίκο, το Καπιτώλιο, το κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου, την Εθνική Πινακοθήκη και τους τάφους του Κέννεντυ στο κοιμητήριο Άρλινγκτον. Σύντομη αλλά περιεκτική ξενάγηση με πολυσυζητημένα μνημεία και κτίρια. Το απόγευμα σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον παλιό Σταθμό της πόλης, κάνοντας ψώνια στα πολυτελή καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ 

Πρόγευμα και αναχώρηση μέσω μιας μαγευτικής διαδρομής με όλα τα στοιχεία της Αμερικανικής επαρχίας. Άφιξη στους φημισμένους καταρράκτες του Νιαγάρα που σχηματίζονται από την έξοδο της λίμνης Ήρι. Τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΝΙΑΓΑΡΑ

Πρόγευμα και μετάβαση στους Καταρράκτες. Το μεγαλείο αυτού του θεάματος θα σας συναρπάσει κατά τη διάρκεια της ξενάγησής μας. Τεράστιοι όγκοι νερού, περνώντας από την αμερικανική λίμνη Ήρι στην καναδέζικη Οντάριο, κάπου στα μέσα της διαδρομής πέφτουν από πολύ ψηλά, δίνοντάς μας ένα θέαμα που συγκλονίζει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΤΟΡΟΝΤΟ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Τορόντο. Άφιξη στη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και βόλτα στην πόλη για μια πρώτη γνωριμία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική βραδινή διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

8η μέρα : ΤΟΡΟΝΤΟ

Πρόγευμα και ξενάγηση στην πόλη που είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης του Οντάριο. Θα δούμε το εμπορικό και οικονομικό κέντρο, το παλιό και το καινούργιο Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, το Πανεπιστήμιο, το κλειστό στάδιο του Μπέηζ μπωλ Ντόουμ, τις αποβάθρες στη λίμνη του Οντάριο, καθώς και την πολύβουη ελληνική συνοικία της. Το απόγευμα στη διάθεσή σας για ψώνια ή για να δείτε τον πύργο των τηλεπικοινωνιών. Διανυκτέρευση.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Βοστόνη. Μετά από μια πολύμακρη αλλά όμορφη διαδρομή, φτάνουμε στη Βοστόνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.