ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Ταξιδέψτε μαζί μας στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι παλλόμενες απο κοσμοσυρροή μητροπόλεις εναλλάσσονται με υπέροχα χωριά και η Αρκτική τούνδρα μέσα από τροπικά δάση και ηλιόλουστους λόφους που γίνονται βραχώδεις έρημοι. Το συνονθύλευμα, πλούσιο σε ιστορία, είναι ένα χωνευτήρι πολιτισμών. Η γη των απεριόριστων δυνατοτήτων είναι η γενέτειρα των Inuits και Ινδιάνων, διαμορφωμένων από εποίκους, μετανάστες και ανθρακωρύχους.

Με εικόνες όπως το Grand Canyon και το Λας Βέγκας στα δυτικά, η ζωντανή μουσική σκηνή στα νότια, κοσμοπολίτικες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Σικάγο στα βορειοανατολικά, και οι παραλίες της Φλόριντα με τους κοκοφοίνικες στα νοτιοανατολικά, έχει κάτι για όλους από περιοδείες μέχρι ταξίδι στην πόλη!

 

ΚΑΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Το βόρειο τμήμα της ηπείρου της Βόρειας Αμερικής – από τα καναδικά σύνορα – αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από τραχύ, ανέγγιχτο χαρακτήρα. Σε αυτό το μέρος του κόσμου υπάρχουν τεράστιες ακατοίκητες περιοχές, με εντυπωσιακά βουνά και δάση, υπο-αρκτικά τοπία με παγετώνες και φιόρδ, και μια συντριπτική χλωρίδα και πανίδα. Το sunflight σας μεταφέρει βαθιά στον τομέα των αρκούδων και των λύκων, για μια αξέχαστη βουτιά στην έρημο του Καναδά και της Γροιλανδίας.  Όπου ο κόσμος δεν μπορεί να σας βρει …