ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ

ΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Οι περιηγήσεις πεζοπορίας και τα σαφάρι με τα πόδια στο Sunflight κυμαίνονται από ημερήσιες πεζοπορίες έως πολυήμερες πεζοπορίες τόσο στην Αφρική όσο και στη Λατινική Αμερική,στην Ασία,στην Αυστραλία . Περπατάτε μαζί μας

Από τις ελαφριές αυξήσεις έως τις πολυήμερες πεζοπορίες . Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να εξερευνήσετε τη χώρα με τα πόδια παγκοσμίως. Εάν θέλετε να γνωρίσετε τη χλωρίδα και την πανίδα από κοντά, επιλέξτε ένα σαφάρι με τα πόδια ή πεζοπορία . Η πιο έντονη επαφή με τη φύση είναι σχεδόν αδύνατη και η πιθανότητα μιας συνάντησης με μικρό και μεγάλο παιχνίδι είναι σχεδόν εγγυημένη.

Στη Λατινική Αμερική, τα αρχαία μονοπάτια πεζοπορίας σας οδηγούν σε αξιοθέατα όπως το Machu Picchu , το Colca Canyon και η καθαρή Παταγονία . Στην Αφρική περπατάτε μέσα από το Drakensberg, το Ruwenzori και πάνω από τις πλαγιές του όρους Kilimanjaro μέχρι την υψηλότερη κορυφή στην Αφρική.

Στην Ασία μπορείτε να επιλέξετε μια διαδρομή προσκυνήματος, η μεγαλύτερη πρόκληση της οποίας είναι η δύσκολη διαδρομή Nakahechi της διαδρομής Kumano Kodo . Κατά τη διάρκεια διαδρομών στα Ιμαλάια, οι απόψεις είναι εντυπωσιακές, τίποτα άλλο από την ερημική άθικτη φύση όσο το μάτι μπορεί να δει με διασκορπισμένες σημαίες προσευχής να κυματίζουν.

Τι μπορείς να περιμένεις; Οι περισσότερες πεζοπορίες γίνονται από ένα στρατόπεδο σκηνών ή ένα κατάλυμα και διαρκούν περίπου 3 έως 4 ώρες. Όποιος έχει φυσική υγεία μπορεί να συμμετάσχει. Υπάρχει πάντα καθοδήγηση από έναν εξειδικευμένο οδηγό.

 Σε ορισμένες περιοχές είναι επίσης δυνατές πολυήμερες εκδρομές πεζοπορίας (π.χ. Εθνικό Πάρκο Kruger στη Νότια Αφρική και Εθνικό Πάρκο South Luangwa στη Ζάμπια). Όποιος έχει φυσική υγεία και μπορεί να μεταφέρει ένα σακίδιο ημέρας βάρους 5-10 κιλών μπορεί επίσης να συμμετάσχει σε αυτά τα σαφάρι με τα πόδια.