ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

Η μακραίωνη ιστορία των Ιγκορότι, οι αγώνες των Μόρος για απελευθέρωση.

Η δύσκολη πορεία της χώρας για εκσυγχρονισμό.

10 ημέρες / 1.750€

(2Ν) MANILA

(3N) CEBU

(2N) BOHOL

Eπέκταση

(5Ν) ΒΟΡΑΚΑΥ

* Οι τιμές είναι τελικές κατ’ άτομο, περιλαμβάνονται όλες οι πτήσεις, οι μεταφορές, ξεναγήσεις πριβέ, ξενοδοχεία με προσωπικότητα και με τις καλύτερες κριτικές, ασφάλεια αστικής ευθύνης.

* Η διάρκεια  του ταξιδιού είναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ και είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας μας ,ώστε να έχετε μία πλήρη εικόνα του προορισμού .Είμαστε όμως ευέλικτοι να σας παρουσιάσουμε το ταξίδι που  επιθυμείτε, στα μέτρα σας, επειδή ακριβώς τα ταξίδια γίνονται μόνο για εσάς, προαρμοσμένα απόλυτα στις επιθυμίες σας.

* Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομιών / βίζες.

Για τον προορισμό

Φιλιππίνες
Μανίλα – Σεμπού – Μπορακάυ – Μποχόλ

Ο πολυάριθμος λαός των Φιλιππίνων αντιπροσωπεύει στη σημερινή πορεία της μεταμόρφωσης του την πιο ενδιαφέρουσα σύνδεση μεταξύ Ασίας – Ευρώπης και Αμερικής . Επίσημη γλώσσα η «Ταγκαλόγκ» και η διδασκαλία της Αγγλικής υποχρεωτική, ενώ η Ισπανική ομιλείται σαν «μητρική» γλώσσα για εκατομμύρια Φιλιππινέζους.
Ανεκτικοί, ζωντανοί έτοιμοι για δράση, ευγενείς στις κοινωνικές τους σχέσεις. Η γυναίκα έχει προνομιακή θέση μέσα στην κοινωνία.
.

Το προφίλ του Ταξιδιού

Αποκλειστικό στη σύλληψη και τη διάρθρωση του προγράμματός του ταξίδι. Ξεκούραστο (παρά το σφικτό του πρόγραμμα) και πολυτελές (αλλά χωρίς σπατάλες πολυτέλειες), αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους δεν συμβιβάζονται με τα συνηθισμένα ταξίδια.

Το Ταξίδι

Αξίζει η παραμονή για 3 ημέρες (2 νύχτες) στην Μανίλα, μία πόλη πολυάνθρωπη, ένας συνδυασμός ανατολικών, ισπανικών, και αμερικάνικων στοιχείων που έχει τη δική του μαγεία. Η Μανίλα συγκλονίζει με την πρώτη επαφή.

1η ημέρα

Αναχώρηση από Ευρώπη

2η ημέρα

Άφιξη στη Μανίλα. Μέρος της πρωινής μας ξενάγησης θα αναλωθεί στο ιστορικό Φρούριο Σαντιάγο και στο μουσείο του ΧΟΣΕ ΡΙΖΑΛ, του φωτισμένου μιγάδα που αγωνίστηκε για την ανεξαρτησία των Φιλιππίνων και πλήρωσε με τη ζωή του γι αυτό. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε την ΙΝΤΡΑΜΟΥΡΑΣ (=εντός των τειχών, την παλιά Μανίλα), το ιδιόμορφο κινέζικο νεκροταφείο με τους τάφους-επαύλεις, και το εύπορο ΜΑΚΑΤΙ με τα πολυόροφα μέγαρα, τα πλούσια εμπορικά κέντρα και τις πανάκριβες επαύλεις του. Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με δείπνο και φολκλορικό πρόγραμμα.

3η ημέρα

Η ολοήμερη σημερινή εκδρομή στο ποτάμι, το φαράγγι και τον ποταμό Παγκτσανχάν, 100χλμ. νότια της ΜΑΝΙΛΑΣ, είναι απ’ αυτές που θυμάται κανείς σ’ όλη του τη ζωή. Αυτό το μέρος διάλεξε ο Φράνσις Κόπολα για να «γυρίσει» την ταινία «Αποκάλυψη τώρα». Η εμπειρία της διαδρομής με πιρόγα κόντρα στο ρεύμα του ποταμού, ο τροπικός φυσικός περίγυρος και η εξ ίσου συναρπαστική επιστροφή, δεν αποδίδονται με λέξεις! Η εκδρομή περιλαμβάνει και γεύμα.

4η ημέρα

Προτείνουμε το Σεμπού. Το ΣΕΜΠΟΥ είναι για τους Φιλιππινέζους η «Βασιλική Πόλη του Νότου». Ένας εξωτικός παράδεισος για να περάσετε τις διακοπές σας. Ο γιγάντιος ξύλινος σταυρός που κάρφωσε ο Μαγγελάνος όταν πάτησε το πόδι του στο νησί, το 1521, είναι το σημαντικότερο μνημείο της πόλης, που επιπλέον αναγνωρίζεται ως η έδρα του Χριστιανισμού στις Φιλιππίνες. Παραμονή 3-4 ημέρες Μετάβαση με πλοίο σε 20λεπτά στο ΜΠΟΧΟΛ

Όπως και στο ΣΕΜΠΟΥ, έτσι και το νησί ΜΠΟΧΟΛ, ανήκει στην επαρχία ΒΙΚΑΓΙΑ. Πανέμορφο, διάσημο για τους «σοκολατένιους» λόγους του, για το μικρότερο πίθηκο του κόσμου, τον Ταρσιόνι. Ένας τόπος όπου οι καταδύσεις είναι ένα αληθινό θαύμα, αφού διαθέτει έναν πολύ πλούσιο και ενδιαφέροντα βυθό. Τολμήστε την εμπειρία. Το ΜΠΟΡΑΚΑΥ είναι ένας ακόμη παράδεισος των Φιλιππίνων. Θεωρείται ένα από τα νησιά με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου. Απολαύστε ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, υπέροχες φεγγαρόλουστες βραδιές, πάνω στις λευκές παραλίες… Μπορείτε να κάνετε όλα τα θαλάσσια σπορ και το βράδυ να διασκεδάσετε στα μπαρ και τις ντίσκο. ΠΑΛΑΟΥΑΝ. Στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων, ένα ονειρεμένο νησί. Η «κορωνίδα του στέμματος» για τη χώρα! Μονοπάτια μέσα από δάση της βροχής, πιρόγες που θα σας μεταφέρουν αθόρυβα σε κοραλλένιες λίμνες και μαγικές θαλάσσιες σπηλιές, ένας τόπος για αξέχαστες διακοπές.