ΑΣΙΑ

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

Η Ασία, η μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο, φιλοξενεί μια ποικιλία που δεν μπορεί να περιγραφεί σε λίγες γραμμές. Από τις παραλίες της Σρι Λάνκα, στα βουνά του Μπουτάν. Και επίσης πολιτιστικά, η Ασία έχει μια ποικιλία από αξιοθέατα: ινδικά συγκροτήματα ναών, ιστορικά φρούρια του Κατάρ και τζαμιά του Ομάν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ταξιδέψουμε σε ένα ταξίδι ανακάλυψης.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

Πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν σε ένα ταξίδι στην Ασία. Η ήπειρος είναι ατέλειωτα διαφορετική. Στο Μπουτάν θα συναντήσετε προσευχημένους μοναχούς. Στη Μέση Ανατολή θα μείνετε με τους Βεδουίνους. Στο Αμπού Ντάμπι, οι παραδοσιακοί αγώνες καμήλας είναι ένα αγαπημένο χόμπι τα σαββατοκύριακα. Και όλα είναι προς πώληση στο λαβύρινθο των δρόμων στα σούκς του Ομάν. Και ποιος δεν πέρασε απο τους πανύψηλους ουρανοξύστες του Ντουμπάι γιά να καταλήξει στην έρημο? Αλλά και εδώ, σας περιμένει ο αραβικός καφές: σύμφωνα με τις πολιτιστικές παραδόσεις, οι ταξιδιώτες τύχαιναν θερμής υποδοχής απο τους Βεδουίνους για αιώνες. Πιο ανατολικά στο Μπουτάν, θα απολαύσετε τσάι βουτύρου. Αυτό το ζεστό ρόφημα παρέχει ενέργεια για μια μέρα ανάμεσα στις χιονισμένες βουνοκορφές και τις βαθιές κοιλάδες. Επειδή η Ασία έχει επίσης πολλά να προσφέρει όταν πρόκειται για τη φύση.

Το ίδιο ισχύει και για την Ινδία εκτός από τα πολλά εορταστικά φεστιβάλ της όπου η μουσική, ο χορός και η θρησκεία συμβαδίζουν, μια άλλη έκπληξη: στην βαθιά ενδοχώρα βρίσκεται η αδιαπέραστη ινδική ζούγκλα. Σπίτι για αμέτρητα είδη πουλιών, ελάφια, αντιλόπες και επίσης το ασιατικό λιοντάρι. Στη ζούγκλα της Σρι Λάνκα θα ανακαλύψετε εγκαταλελειμένες πόλεις. Μυστηριώδη ερείπια κρύβονται στο πράσινο. Η Ασία έχει επίσης μυστηριώδεις σκηνές στον ωκεανό. Οι Μαλδίβες είναι μια ιδανική τοποθεσία για καταδύσεις με έναν όμορφο υποβρύχιο κόσμο. Αλλά με θέα στις λευκές παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και τους φοίνικες που ταλαντεύονται, είναι επίσης ένα φανταστικό μέρος για να είστε στην ξηρά. Και μετά η Ιαπωνία, μια χώρα με μεγάλες αντιθέσεις όπου οι παλιές παραδόσεις ζουν παράλληλα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπου το shinkansen τρέχει δίπλα στους ήσυχους κήπους Zen και στα onsen.

Η μεγάλη ποικιλομορφία της καθιστά την Ασία έναν ονειρικό προορισμό για πολλούς ταξιδιώτες. Δείτε την εκτεταμένη ταξιδιωτική μας προσφορά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να συνδυάσετε το ταξίδι των ονείρων σας.